Contribuim la crearea unor promoții conștiente

Ca răspuns la nevoia din ce în ce mai mare de a promova producție, reciclare și reutilizare responsabile din punct de vedere social și ecologic, ne revizuim în mod constant procesele de selecție a produselor și materialelor, de fabricație și de branding.

Angajamentul nostru față de sustenabilitate și dezvoltarea unei colecții responsabile se reflectă în mărcile noastre și în obiectivele noastre de mediu, contribuind în același timp la reducerea cantității de deșeuri care ajung la groapa de gunoi. Cu modelele noastre utile, funcționale, atemporale și calitatea controlată pe tot parcursul procesului, creăm cadouri de lungă durată și reutilizabile care contribuie la crearea de promoții conștiente.


"Cred că trebuie să luăm cu toții măsuri ambițioase pentru un viitor mai durabil. De aceea, ne angajăm să avem un impact pozitiv asupra tuturor din lanțul nostru valoric. Obiectivele și angajamentele noastre de dezvoltare durabilă ne stabilesc planuri clare pe termen lung. Atingerea acestor obiective necesită contribuția și participarea tuturor părților din lanțul valoric. Prin urmare, vă solicit să cooperați pentru a ne asigura viziunea și îmbunătățirile necesare."

- Stephen Gibson, CEO

Promoții responsabile 


Obiectivele de dezvoltare durabilă

Credem că putem realiza o schimbare importantă și putem aborda multe probleme din industria noastră. Angajamentele sunt importante pentru a ne semnala intențiile și pentru a contribui la catalizarea schimbărilor în întregul lanț valoric și în industria noastră.

Ne evaluăm în mod constant progresul. Ne străduim să avem un dialog deschis și transparent pentru a ne explica obiectivele, pentru a arăta unde ne situăm și cum abordăm aceste provocări.

EcoVadis este o organizație de evaluare care evaluează marile companii din întreaga lume pe baza unor standarde internaționale. Ecovadis evaluează pe 4 teme diferite, cu un total de 21 de criterii. Aceste subiecte se concentrează pe responsabilitatea socială a întreprinderilor (CSR), pe modul în care compania abordează responsabilitatea socială în domeniile mediului, societății și bunăstării angajaților.

midocean s-a angajat de mai mulți ani în favoarea unei politici solide de CSR, iar amprenta sa asupra mediului, impactul social și responsabilitățile economice sunt monitorizate îndeaproape la nivel intern. Sănătatea și siguranța tuturor angajaților noștri la locul de muncă sunt esențiale pentru politicile noastre. Pe plan social și comunitar, suntem pe deplin angajați în dezvoltarea și profesionalizarea angajaților noștri.

Din acest motiv, am început să folosim metodologia Ecovadis pentru a ne măsura performanța, de fapt în scopuri interne. Scorul evaluării noastre inițiale este Bronz, care poate fi identificat ca fiind bun. Scorul ne-a arătat că Munca și Achizițiile durabile sunt cele mai importante teme pentru midocean, urmate de Mediu și Etica în afaceri. Cu toate acestea, obiectivul nostru este să devenim un lider în domeniul sustenabilității și, prin urmare, trebuie să lucrăm la toți cei patru piloni. Am identificat lacunele care pot fi abordate atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. Planul nostru de îmbunătățire se concentrează pe creșterea scorului nostru în timpul următoarelor evaluări.

Credem că sustenabilitatea este un proces fără sfârșit. Este suma tuturor pașilor mici pe care îi facem și care duc la o îmbunătățire continuă.

Vom evalua în mod constant progresele noastre în atingerea următoarelor obiective.