Conformitate - Întrebări frecvente

O declarație de conformitate (DoC) este declarația scrisă care demonstrează îndeplinirea cerințelor UE referitoare la un produs. Este un document semnat care atestă că produsul îndeplinește cerințele directivelor în vigoare, care se aplică în acest sens. De asemenea, documentul permite unei autorități de executare să identifice cine este responsabil pentru un produs. Un raport de testare este rezultatul testelor pentru asigurarea calității care se efectuează pentru a se asigura că produsul va îndeplini criteriile europene de calificare. Raportul de testare indică rezultatul testului.
Produsele noastre sunt evaluate cu atenție și respectă cerințele UE în materie de siguranță, sănătate și mediu. Pentru a se asigura că toate produsele îndeplinesc criteriile europene de calificare, au fost efectuate teste de asigurare a calității și toate rapoartele de testare relevante sunt dispobinile.
Nu. Legea europeană este superioară legilor naționale ale statelor membre. Legislația europeană se aplică tuturor celor 27 de state membre europene, prin forță obligatorie. Prin urmare, statele membre europene nu pot aplica o normă națională care să contravină legislației europene.
Unde putem găsi aceste documente în magazinul online? Mergeți la magazinul online, căutați numărul produsului, derulați în jos până la bara de instrumente, și le veți găsi în fișierul "DOCUMENTAȚIE".
Produsele noastre sunt testate în timpul fabricării, astfel încât să putem regla produsul, dacă este necesar. Testul final se efectuează pe produsele finite. Acest lucru ne asigură că livrăm un produs finit complet compatibil cu normele UE. Rapoartele de testare sunt valabile până la modificarea produsului, a metodei de fabricație sau a legislației aplicabile. În acel moment, este obligatorie o retestarea produsului nou fabricat. Vă rugăm să rețineți că, în cazul în care nu există modificări în fabricarea articolului în ceea ce privește materialele, nu este necesar să se facă retestarea. Cu toate acestea, midocean își stabilește propria politică în ceea ce privește vechimea acceptabilă a unui raport: Pentru articolele cu risc ridicat, reînnoim raportul de testare la fiecare 2 ani. Pentru articolele cu risc scăzut, la fiecare 3 ani.
Da, toate rapoartele publicate în magazinul online se pot trimite gratuit către utilizatorii finali ai produselor noastre.
Conformitatea produselor se referă la produs în sine, pentru a ne asigura că elementele pe care le importăm și le aducem pe piața europeană sunt sigure. Conformitatea socială este o modalitate de a contribui la îmbunătățirea condițiilor de lucru pentru persoanele din fabricile care produc produsele noastre. Este extrem de important pentru noi ca importator, dar nu este obligatoriu prin lege.
Nu, nu este o lege și nu este necesară o politică socială. Cu toate acestea, deoarece 90% din articolele noastre sunt produse în China, o țară în care legile naționale care protejează drepturile lucrătorilor sunt inadecvate sau prost aplicate, simțim nevoia de a contribui la îmbunătățirea condițiilor de muncă pentru persoanele care fabrică produsele noastre.
Un audit etic măsoară comportamentul cultural al unei organizații și determină măsura în care valorile sale sunt încorporate angajaților și proceselor sale. Aceasta este partea de control a politicii de conformitate socială. În compania midocean se folosesc auditurile programului amfori BSCI-Business Social Compliance Initiative.
Inițiativa de conformitate socială a companiilor (amfori BSCI) este o inițiativă bazată pe afaceri pentru companiile care se angajează să îmbunătățească condițiile de muncă în fabrici din întreaga lume. Codul de conduită al BSCI este un set de valori și principii pe care toate companiile participante la amfori BSCI și partenerii lor de afaceri se angajează să le implementeze de-a lungul lanțului de distribuție.
Principiile cele mai importante sunt: neutilizarea minorilor, neutilizarea sclaviei, remunerarea corectă, program de lucru decent, lipsa discriminării și comportamentul etic al afacerilor.
Pentru noi ca o companie, este extrem de important să cumpărăm din fabrici unde condițiile de muncă sunt în conformitate cu legislația națională și cu standardele internaționale de muncă. În Codul de conduită al BSCI și modul de funcționare a programului amfoi BSCI am găsit principiile și valorile pe care le avem în vedere și care ne reprezintă.
Avem semnată o confirmare de participare, ce vă poate fi pusă la dispoziție, la cerere.
Nu, amfori BSCI nu este un sistem de certificare, ci un sistem de audit. Astfel, fabrica producătoare va fi auditată. Rezultatul auditului este prezentat într-un raport de audit.
Da, vă putem oferi aceste informații. Adresați-vă persoanei dvs. de contact din cadrul midocean.
Am devenit membri amfori BSCI în februarie 2016. Lucrăm cu o gamă largă de fabrici și, în prezent, 56% din produsele noastre sunt fabricate în fabrici auditate de BSCI în Amfor. Facem achiziții de la o mulțime de furnizori din China și nu putem organiza un audit pentru toți aceștia într-o perioadă scurtă. Lucrăm din greu pentru a ne îndeplini angajamentul față de afaceri responsabile, dar acest lucru va dura ceva timp.
Nu, suntem membri amfori BSCI și ne angajăm să respectăm Codul de conduită al amfori BSCI. Amintiți-vă, în aproape toate cazurile, CoC se bazează pe aceleași acorduri. Dacă este necesar, vă putem furniza Codul de conduită al amfori BSCI sau Confirmarea participării.