Aprovizionare și producție responsabilă

Alegerea materialelor potrivite este un aspect esențial. parte esențială a strategiei noastre. Aceasta înseamnă să producem cu materiale mai durabile, prin selectarea unor materiale de calitate superioară care provin din surse etice (cum ar fi cânepa sau bumbacul organic), materiale naturale (cum ar fi bambusul sau pluta) să punem accent pe materiale reciclate (cum ar fi RPET, amestec de țesături reciclate, hârtie reciclată) și să luăm în considerare dacă materialele (tipul de plastic, sticlă, oțel inoxidabil, aluminiu) și produsele finite se pretează la un proces de reciclare.

Ne sprijinim furnizorii să se aprovizioneze și/ sau să producă cu soluții mai durabile, discutând despre selecția materialelor și modul de de lucru. Reducem cantitatea de fibre sintetice și materiale plastice pe care le folosim și schimbăm treptat și acolo unde este posibil in opțiuni durabile. În acest moment aceasta înseamnă că deja 38,2% din toate articolele noastre sunt produse din materiale mai sustenabile.

Lucrăm în vederea interzicerii totale a produselor de unică folosință și ne propunem să reducem numărul acestor produse nedegradabile din sortimentul nostru la 0%.

Deși toate produsele fabricate din bumbac organic, țesături naturale și reciclate și materiale plastice reciclate sunt produse sub o etichetă certificată, midocean însăși a început propriul proces de certificare care acoperă întregul lanț de aprovizionare. Ne propunem să punem în aplicare acest lucru până la sfârșitul anului 2023.

Descoperiți toate articolele