Conformitatea produselor

Produsele midocean sunt evaluate cu atenție și respectă reglementările UE de siguranță, cerințele de sănătate și mediu. Pentru a ne asigura că toate produsele îndeplinesc criteriile europene de calificare, efectuăm teste de asigurare a calității. Aceste teste au fost efectuate de institute de testare independente și certificate.

Una dintre cerințele principale este ca produsele să fie sigure. Evident, siguranța este subiectivă și există o serie de modalități prezentate pentru a evalua siguranța. În cazul în care există directive specifice produselor (UE sau CE) pentru produse, acestea sunt aplicabile. Legislația produselor specifice poate fi împărțită în reglementări CE și altele, în afara reglementărilor CE.

Cele mai comune directive CE sunt: ​​jucării, echipamente de protecție personală (EIP), dispozitive medicale, directivă privind echipamentele radio (RED), joasă tensiune, RoHS și compatibilitate electromagnetică (EMC).

Marcajul CE este interzis pentru produsele care nu sunt acoperite de nicio directivă CE, cum ar fi articolele de contact cu produsele alimentare (FCA), produsele cosmetice și de îngrijire personală și articolele de siguranță generală, acoperite de directiva REACH

REACH înseamnă înregistrarea, evaluarea, autorizarea și restricționarea substanțelor chimice. Este un regulament al Uniunii Europene, adoptat pentru a îmbunătăți protecția sănătății umane și a mediului împotriva riscurilor pe care le pot prezenta substanțele chimice, sporind în același timp competitivitatea industriei chimice a UE.

Toate rapoartele de testare relevante și certificatele Declarații de conformitate (DOC) sunt ușor de descărcat de pe site-ul nostru web.

Drumul către siguranța produselor și conformitatea cu reglementările:

  1. Preselecția produselor
  2. Evaluarea eșantioanelor
  3. Evaluarea riscurilor (alinierea calității)
  4. Eșantion de pre-producție
  5. Evaluarea eșantioanelor
  6. CU SUCCES:demararea producției
  7. Eșantion din producție: testare finală
  8. CU SUCCES: Aprobarea livrării
  9. Inspecții aleatorii de intrare
  10. Stoc lansat pentru vânzări

midocean, alegerea responsabilă

Conformitate socială | Conformitate Întrebări frecvente