Nivel ridicat de servicii

În calitate de furnizor de soluții unice în industria promoțională, oferim în mod constant un nivel ridicat de servicii care vă poate ajuta pe dvs și pe clienții dvs să vă evidențiați. Produsele promoționale sunt o modalitate foarte eficientă din punct de vedere al costurilor de a vă promova marca sau de a vă răspândi mesajul și oferă un randament ridicat al investiției. Vom face tot ce ne stă în putință pentru a vă ajuta să creați cele mai bune produse promoționale care să reflecte perfect mesajul pe care doriți să îl transmiteți. Portofoliul nostru extins și inovator de produse satisface toate nevoile dvs.

midocean high service level innovative product portfolio

Avem un portofoliu inovator

midocean vă oferă o gamă variată de produse, care este actualizată în mod constant pentru a ține pasul cu cele mai recente tendințe și nevoi ale pieței. Pe lângă colecțiile noastre anuale "more than gifts" și End of Year collection, lansăm, de asemenea, produse la jumătatea sezonului pentru a genera un interes suplimentar și pentru a satisface cererea de lansări regulate de produse noi. Echipa noastră de dezvoltare a produselor caută în mod constant produse noi și inovatoare, fie că este vorba de funcționalitate sau de materialul din care sunt fabricate. În total, lansăm peste 400 de produse noi în fiecare an.

Oferim cadoul personalizat perfect

midocean oferă cele mai avansate opțiuni de personalizare în ceea ce privește opțiunile tehnologice, precum și termene de livrare și niveluri de stoc imbatabile. Serviciul nostru de personalizare în 24 de ore este unic în industrie și ne permite să respectam cele mai exigente termene limită.Pe langă stocul nostru european, vă oferim și posibilitatea să creați produse complet personalizate, la comandă, prin programul yourChoice.

Suntem întotdeauna disponibili

midocean dispune de echipe de asistență pentru clienți bine informate și vorbitoare de limbă maternă, pentru a vă răspunde la toate întrebările. Aplicația magazinului nostru web este de ultimă generație și este îmbunătățită constant pentru a oferi cea mai bună experiență online din industrie. Împărtășim informațiile în mod deschis și pe scară largă pentru a le face ușor accesibile tuturor.

Ne străduim să inspirăm

midocean oferă instrumente inspirate și ușor de utilizat pentru a-i ajuta distribuitori să se prezinte în fața clienților lor. Fie că este vorba de un catalog complet digital, de o campanie personalizată, de alte instrumente de marketing sau de un API pentru a vă conecta propriul magazin online, vă oferim asistență completă acolo unde este necesar. Suntem curioși, suntem curajoși și ne exprimăm pasiunea în tot ceea ce facem.

midocean high service level customer care and inspiration on fairs
midocean high service level audited printing facility and hard work

Ne luăm în serios responsabilitățile

midocean se concentrează pe funcționalitatea, conformitatea și durabilitatea produselor, cuprinzând aspectele de mediu, sociale și de siguranță ale ofertei noastre. Alegeți midocean ca furnizor partener pentru a crea promoții conștiente. Colecțiile noastre, producătorii cu care lucrăm și atelierul nostru de imprimare respectă toate reglementările relevante ale UE și sunt auditate de Amfori.

Suntem un partener de încredere

midocean are o abordare responsabilă și consecventă a pieței pentru a sprijini distribuitorii noștri în dezvoltarea unei relații de afaceri pe termen lung. În fiecare zi lucrăm din greu pentru a ne respecta promisiunile pe care le facem și pentru a ne asigura că distribuitorii noștri se pot baza pe noi, în toate modurile posibile.

 

Acum este mai ușor ... să ieși în evidență!