Comenzi repetate

La midocean puteți plasa cu ușurință o comandă repetată. Astfel puteți obține rapid articolele comandate înainte de a trece prin procesul de plasare a unei comenzi cu totul noi. În această pagină vă explicăm rapid cum funcționează și care sunt opțiunile dv. Pentru mai multe informații și costul repetării comenzilor puteți contacta echipa noastră.


Într-un an

Comenzile repetate pot fi efectuate numai cu o comandă existentă, cu o vechime mai mică de 12 luni. Vă putem garanta cea mai bună calitate într-un an, datorită modificărilor materialului și lotului după acest interval de timp.

Repeat order printing

Repetição padrão

O comandă repetată standard, poate fi creată atunci când ați fost satisfăcut de comanda anterioară și doriți să comandați mai multe. Ordinea repetată trebuie să aibă aceiași parametri ca și comanda anterioară. Aceasta include același logo (nume individuale sunt permise), mărime și produs. Se poate modifica doar culoarea produsului, culoarea printului și cantitatea.


Comandă repetată de mostre

Când doriți să primiți o mostră fizică, înainte de a comanda canititatea completă, puteți face o comandă repetată de mostre. Unitatea noastră de producție este obligată să păstreze mostra timp de 30 de zile (de la data producerii) și poate apoi să imprime comanda principală în aceeași calitate (sigla, poziția, dimensiunea, etc. vor fi la fel). Când solicitați o mostră fizică, Vă rugăm să ne informați, astfel încât să putem face pașii necesari pentru ca mostra să fie păstrată în unitatea noastră.

Dacă aveți întrebări cu privire la comenzile repetate, vă rugăm să contactați echipa noastră și vă vor ajuta cu plăcere.


Contactați-ne