Soluții sustenabile

Pe măsură ce reducem drastic utilizarea plasticului și folosim materialele de ambalare în cel mai eficient mod posibil, ne reducem amprenta asupra mediului. Am redus deja numărul de articole sau ambalaje care conțin plastic virgin la 43,3% și am redus utilizarea plasticului virgin în ambalaje la 34,9%.

Pentru transportul nostru de marfă aprovizionata, reducem la minimum utilizarea ambalajelor din plastic și folosim sau reutilizăm ambalajele din hârtie. De exemplu, reutilizăm în depozitul nostru de mostre din Ede cutii de carton mărunțit. Pentru transportul de marfă, reutilizăm, de asemenea, ambalajele existente cât mai mult posibil și ne propunem ca 100% din materialele de ambalare utilizate să fie reciclate sau certificate FSC.

În general, aceasta înseamnă că o mare parte din toate ambalajele noastre utilizate sunt ambalaje mai durabile, realizate din materiale naturale, reciclate sau bioplastice.

Atunci când folosim ambalaje din plastic și nu putem reutiliza noi înșine materialul plastic, ne asigurăm că acesta va fi reciclat sau îl transferăm unei terțe părți pentru o reciclare ulterioară (deja din 2010).

Pentru materialele de promovare pe hârtie, cum ar fi cataloagele și pliantele, folosim hârtie sustenabilă sau hârtie reciclată certificată. Am oferit un catalog digital în locul unei versiuni tipărite pentru colecțiile noastre de sfârșit de an 2020 și 2021, aducând o experiență mai interactivă. În timp ce facem catalogul 2022 more than gifts disponibil atât în format digital, cât și în format tipărit, observăm o scădere a cererii de cataloage tipărite, ceea ce ne determină să regândim abordarea noastră privind utilizarea catalogului în viitor. Tipărirea unui număr mai mic de cataloage pe hârtie are, evident, un impact pozitiv asupra soluțiilor durabile pe care le oferim.

Prin utilizarea maximă și consolidarea încărcării containerelor (94%), reducem emisiile de CO2 ale transportului nostru de marfă la sosire. Prin parteneriatul cu transportatori ecologici, reducem emisiile de CO2 la livrarea produselor noastre.