ȘtiriSOLO Group and midocean are joining forces. On June 16th, SOLO Group has acquired Mid Ocean Group.

For several years already, the promotional product market in Europe is changing rapidly. The demand is evolving boldly and fast. It is today essential for our customers to be able to depend on suppliers that can effectively deliver the best service. When it comes to textile, suppliers need to invest in enhancing their brands awareness and desirability and in developing the perfect products fitting markets needs and expectations. This way, customers, whether they are distributors, resellers, printers or workwear specialists, can focus their attention on selling. Nurturing this virtuous circle shall benefit the entire market. Therefore, suppliers need to continuously reflect on how best to support customers in this changing environment.

To better address the promotional market evolution and resellers requirement for one stop shop experience, SOLO Group and midocean engaged in 2020 in a commercial cooperation. This way they could explore the compatibility of both companies when offering a selection of the SOLO Group portfolio including decoration to resellers in Europe. This cooperation was very successful, with a positive halo effect towards the entire distribution network of SOLO Group. Moreover, both companies appeared a perfect fit in terms of geography, operational set-up and company values motivating SOLO Group to pursue the acquisition of midocean early 2022.


Sticla dorită poate fi imprimată acum pe toată suprafața. Cu aceste opțiuni 360°, aceste sticle reutilizabile vor ieși și mai mult în evidență. Sticlele imprimate digital, full color, combină tehnologia de imprimare digitală cu jet de cerneală UV cu capacitățile de imprimare rotativă. Această tehnică permite imprimarea de imagini full color cu culori proaspete și vibrante în jurul sticlelor și a altor articole cilindrice.

Dacă doriți un efect de imprimare de lux, puteți opta acum pentru gravura cu laser 360. Gravarea cu laser la 360° vă permite să creați grafică gravată pe întreaga față cilindrică a obiectelor cilindrice, cum ar fi sticlele. Aceasta este o opțiune de imprimare durabilă pe o suprafață mai mare, pentru cel mai bun cadou personalizat cu expunere maximă a mărcii.

Aflați mai mult

În urma primului audit complet din septembrie 2019, unitatea de imprimare europeană midocean își păstrează nota A care a fost obținută în cadrul unui audit de monitorizare din februarie anul trecut.

În timpul auditului complet care trebuie repetat la fiecare doi ani, un auditor independent a remarcat un rezultat consistent. midocean este prima unitate de imprimare din industrie în care s-a efectuat un audit amfori BSCI. Obținând nota A, compania este capabilă să păstreze cel mai înalt rezultat de audit posibil!

amfori BSCI efectuează audituri independente și recurente la furnizorii noștri. În plus, ne asigurăm, de asemenea, că propria noastră unitate de producție îndeplinește toate cerințele legale locale în domeniul condițiilor de muncă. În prima săptămână a lunii septembrie, compania de audit Intertek Polonia a efectuat un audit amfori BSCI complet în unitatea noastră de imprimare. În timpul auditului nu au fost raportate constatări, iar auditorul a remarcat diverse bune practici. Acest lucru înseamnă că, în unele domenii, ne descurcăm mai bine decât cere legea. De asemenea, cu acest punctaj mare, ca o companie preocupată de calitate, midocean își menține accentul pe asigurarea unor îmbunătățiri continue ale calității.


Citiți mai multe despre conformitatea socială


Ca răspuns la nevoia din ce în ce mai mare de a promova producție, reciclare și reutilizare responsabile din punct de vedere social și ecologic, ne revizuim în mod constant procesele de selecție a produselor și materialelor, de fabricație și de branding.

Aflați mai mult


O selecție echilibrată și variată a celor mai vândute modele,cu un serviciu unic, într-un singur loc: toate textilele promoționale acum disponibile în 24 de ore, la fel ca toate articolele din stoc!

Preț total pentru produs cu imprimare, factură unică, un cost de expediere, și un singur punct de livrare atât pentru articolele promoționale cât și pentru textile.

Aflați mai mult


Oferiți mărcii dvoastră un impuls sustenabil și alegeți articolele care includ semințe de pin. Aduceți viață nouă pe planetă folosind aceste semințe. Arborele va crește aproximativ 30 cm pe an și ajută la absorbția CO2 și la schimbul de oxigen. Colecția Growtree este un amestec perfect de cadouri sustenabile pentru toate vârstele. Aceste articole sunt fabricate în Europa.

Aflați mai mult

Following the reports of the NVWA, we will immediately stop the sale of food contact products containing plastic with bamboo and/or maize fibres. The reason for this measure has to do with the advice of a European research committee which has established that bamboo fibre should not be considered as a wood species but as a grass species. This means that bamboo falls out of the permitted additives list of Regulation (EU) No 10/2011 as "grass" is simply not mentioned.

It is currently being investigated whether "grasses" can still be added to the above-mentioned list.

The reason that bamboo and maize fibre is being investigated in combination with plastic is due to a risk assessment that potentially harmful amounts of melamine and formaldehyde from the cups could end up in food at higher temperatures. However, we have an active policy on the testing of these goods and in previous inspections by the NVWA we demonstrated that the "bamboo" articles marketed by midocean do not contain melamine and formaldehyde.

We would like to emphasise that the measure is the result of the above-mentioned advice and that our articles therefore do not pose a direct risk to public health.

Pentru locația noastră de imprimare europeană, midocean a obținut cel mai mare scor de audit realizabil, fiind primul din industria promoțională care obține acest scor.

Ede- Un auditor independent a observat o îmbunătățire semnificativă în comparație cu auditul anterior care a avut loc în 2019. midocean este singura companie din industrie care a parcurs un audit amfori BSCI Cu un scor A, compania este de asemenea, prima care obține cel mai bun rezultat de audit posibil!


Condiții de muncă sigure

În calitate de jucător important în industria promoțională, midocean își tratează cu seriozitate responsabilitățile. Întreaga colecție midocean este produsă în conformitate cu legile și reglementările europene, toate produsele sunt sigure și testate cu rapoarte disponibile direct pe site-ul web midocean, la nivel de articol. De asemenea, este de o importanță vitală ca oamenii care produc și personalizează articolele să o poată face în condiții de siguranță.

Auditări independente, recurente

Avem ca prioritate siguranța tuturor persoanelor implicate în realizarea produselor noastre. midocean este, prin urmare, membru al amfori BSCI: o inițiativă de îmbunătățire a condițiilor de muncă la nivel mondial. În numele midocean și prin intermediul companiilor de audit acreditate, amfori BSCI efectuează audituri independente și recurente la furnizorii noștri. Constatările fiecărui audit sunt utilizate pentru a dezvolta un plan de îmbunătățire, iar fabricii i se acordă un timp stabilit pentru a implementa aceste îmbunătățiri.

Locația noastră de imprimare obține un scor A amfori BSCI

În plus, ne asigurăm, de asemenea, că propria noastră unitate de producție îndeplinește toate cerințele legale locale în domeniul condițiilor de muncă. De aceea, auditurile amfori BSCI și SEDEX Smeta 4P sunt efectuate în mod regulat la locația noastră de imprimare din Ruda, Polonia, în conformitate cu intervalele de audit necesare. Un audit oferă o perspectivă mai profundă asupra domeniilor în care pot fi aduse îmbunătățiri continue practicilor și facilităților operaționale. În calitate de organizație conștientă privind calitatea, midocean a parcurs în 14 - 15 ianuarie 2021, un audit de urmărire atât pentru amfori BSCI, cât și pentru SEDEX Smeta 4P la locația de imprimare. Acest audit a dus la o realizare unică a scorului A. Auditorul independent a observat o îmbunătățire semnificativă în comparație cu auditul anterior. midocean demonstrează că este capabil să-și îmbunătățească procesele de afaceri în ceea ce privește orele de muncă, cerințele de mediu și al siguranței într-un timp relativ scurt. Acest lucru aduce beneficii organizației, dar contribuie mai presus de toate la un mediu de lucru bun, sănătos și sigur pentru angajați și mediul înconjurator al locației.

Citiți mai multe despre conformitatea socială

Cânepa este una dintre cele mai vechi și mai ecologice țesături textile. Este fabricată din fibre ale plantei de cânepă cu creștere rapidă, rezistentă în mod natural la dăunători și care poate crește fără ajutorul îngrășămintelor și pesticidelor. Acest lucru o face o cultură 100% organică și prin urmare, ecologică. Procesul de producție a fibrelor de cânepă este de asemenea, unul durabil și în plus, aceste fibre organice sunt 100% reciclabile.

Descoperiți toate materialele sustenabile