Responsabilitate socială

În timpul producției, ne asigurăm că fiecare etapă este sigură pentru toți lucrătorii (atât pentru producție, cât și pentru imprimare), precum și pentru mediu. Asigurarea faptului că produsele noastre sunt realizate într-un mod sigur și responsabil necesită o colaborare strânsă cu furnizorii noștri. Ne-am luat măsuri concrete pentru a construi relații mai puternice cu un număr redus de furnizori parteneri, dezvoltând în același timp un mod de lucru mai transparent, axat pe crearea unui mediu de lucru mai sigur și mai pozitiv în cadrul lanțului nostru de aprovizionare. Acest lucru ne permite să le înțelegem provocările și să îi sprijinim în vederea atingerii standardelor noastre de conformitate socială și de sustenabilitate.

Avem relații durabile cu toți partenerii noștri care (în calitate de membrii ai amfori BSCI) sunt supuși în mod regulat unui audit social. Pe lângă faptul că ne asigurăm că produsele noastre sunt fabricate în conformitate cu standardele de afaceri cerute, simplificăm procesul de audit. Obiectivul este de a produce, până în 2025, 90% din produsele noastre în fabrici auditate. În același timp, investim în introducerea de fabrici potențiale în lanțul nostru de aprovizionare. 

În plus, ne asigurăm, de asemenea, că propria noastră unitate de producție îndeplinește toate cerințele legale locale în domeniul condițiilor de muncă și ne angajăm și susținem personalul. Acesta este motivul pentru care auditurile amfori BSCI și SEDEX Smeta 4P sunt efectuate în mod regulat la propria noastră locație de imprimare.

Aceste audituri ne-au oferit mai multe informații pe care noi, în calitate de angajator, le putem îmbunătăți și pe care le vom folosi. Ultimul audit amfori BSCI  a fost efectuat la începutul lunii iulie 2023 cu succes. Încă o dată, cu un scor A, midocean continuă să păstreze cel mai înalt rezultat de audit posibil!