Responsabilitate socială

În calitate de jucător important în industria promoțională, midocean își ia în serios responsabilitatea. Toate produsele midocean sunt bine concepute și fabricate din materiale adecvate și sigure. Înainte de a ajunge la client, acestea sunt supuse unei serii de teste pentru a ne asigura că sunt fiabile pentru sănătatea și siguranța utilizatorului final și că îndeplinesc cerințele europene. Toate produsele noastre sunt testate de laboratoare independente și certificate în timpul procesului de dezvoltare a produselor.

În timpul producției, ne asigurăm că fiecare etapă este sigură pentru toți lucrătorii (atât pentru producție, cât și pentru imprimare), precum și pentru mediu. Asigurarea faptului că produsele noastre sunt realizate într-un mod sigur și responsabil necesită o colaborare strânsă cu furnizorii noștri. Ne-am luat măsuri concrete pentru a construi relații mai puternice cu un număr redus de furnizori parteneri, dezvoltând în același timp un mod de lucru mai transparent, axat pe crearea unui mediu de lucru mai sigur și mai pozitiv în cadrul lanțului nostru de aprovizionare. Acest lucru ne permite să le înțelegem provocările și să îi sprijinim în vederea atingerii standardelor noastre de conformitate socială și de sustenabilitate.

Avem relații durabile cu toți partenerii noștri care (în calitate de membru ai amfori BSCI) sunt supuși în mod regulat unui audit social. Pe lângă faptul că ne asigurăm că produsele noastre sunt fabricate în conformitate cu standardele de afaceri cerute, simplificăm procesul de audit. Obiectivul este de a produce, până în 2025, 90% din produsele noastre în fabrici auditate. În același timp, investim în introducerea de fabrici potențiale în lanțul nostru de aprovizionare.

În plus, ne asigurăm, de asemenea, că propria noastră unitate de producție îndeplinește toate cerințele legale locale în domeniul condițiilor de muncă și ne angajăm și susținem personalul. Acesta este motivul pentru care auditurile amfori BSCI și SEDEX Smeta 4P sunt efectuate în mod regulat la propria noastră locație de imprimare. Ultimul audit amfori BSCI complet a fost finalizat cu succes la începutul lunii septembrie 2021. Încă o dată, cu scor A, midocean poate păstra cel mai bun rezultat de audit posibil!

Aflați mai multe despre Conformitate socială