Branded by Earth

Midocean contribuie la crearea unor promoții conștiente. De aceea, introducem cadouri vegane care sunt fabricate în Europa. Branded by Earth este o gamă de produse de înfrumusețare naturală, vegană, multifuncțională, cu ingrediente 100% vegetale și prietenoase cu pielea. Aceste produse nu conțin ingrediente de origine animală.


Descoperiți toate articolele

Materii prime naturale

Toate produsele Branded by Earth sunt fabricate în Europa și provin din materii prime naturale.

Logo realizat în Europa Logo-ul materii prime

Nu conțin ingrediente de origine animală

Toate produsele Branded by Earth sunt cadouri vegane, ceea ce înseamnă că ingredientele nu sunt derivate din animale și că produsele nu sunt testate pe acestea.

Logo frunze vegane Logo fără teste pe animale

Ingrediente 100% pe bază de plante și care nu afectează pielea

Deoarece linia de îngrijire a frumuseții de la Branded by Earth este pe bază de plante, toate produsele emană un parfum natural și sunt prietenoase cu toate tipurile de piele.

Logo parfumuri naturale Logo testat dermatologic

Conservarea apei

Cosmeticele lichide conțin până la 80% apă și, prin urmare, lasă o amprentă ecologică mare. În cadrul gamei de produse de înfrumusețare Branded by Earth, produsele lichide de curățare și de înfrumusețare sunt transformate în produse cosmetice solide care conțin doar ingredientele de care aveți cu adevărat nevoie.

Logo promoții conștiente

Fără plastic

Branded by Earth este o marcă fără plastic. Eliminăm ambalajele de plastic inutile și folosim ambalaje reciclabile, reducând astfel deșeurile și, prin urmare, amprenta noastră asupra mediului.

Logo fără plastic Logo ambalaj biodegradabil

“Răsfățați-vă clienții și contribuiți la promovarea și consolidarea unui stil de viață ecologic"


Instrumente de marketing