Produse care sunt mai mult decât cadouri

Creați o impresie de lungă durată cu colecția ""more than gifts"" din acest an.

Puterea personalizării este cea care transformă obiectele de zi cu zi în ambasadori extraordinari ai mărcii. Adaptate pentru a reflecta unicitatea și calitatea, aceste produse vă vor înălța brandul și vă vor diferenția de concurență.

Cu colecția more than gifts, aspirăm să mergem dincolo de a oferi un portofoliu de produse inovatoare și servicii de imprimare de ultimă generație. Dedicarea noastră se extinde la menținerea unor niveluri ridicate de servicii, asigurându-ne că dumneavoastră și clienții dumneavoastră puteți străluci prin excelență. Călătoria impresiilor memorabile începe aici!

Răsfoiți catalogul

Experimentați magia produselor personalizate!

Răsfoiți catalogul și explorați cea mai nouă colecție de produse promoționale și creați o impresie de marcă care să dureze.

Răsfoiți catalogul

Specialistul în imprimare

Imprimați produsele așa cum doriți, totul este posibil la midocean!

Prin intermediul facilității noastre de imprimare de ultimă generație din Polonia, vă oferim peste 17 tehnici de imprimare rafinate, asigurându-vă cel mai bun rezultat per material. Agilitatea infrastructurii noastre ne permite să ne mărim imediat producția ori de câte ori este nevoie, ceea ce ne conferă capacitatea de a oferi servicii 24 de ore din 24.

Înțelegeți mai bine tehnicile noastre de imprimare disponibile și alegeți-o pe cea potrivită pentru produsul dumneavoastră.

Specialistul în imprimare

Personalizare completă cu yourChoice

Creați produse cu forme personalizate, cu imprimare integrală pe margini sau cu culori potrivite cu Pantone din logo-ul dvs. Posibilitățile sunt nelimitate!

Cu colecția yourChoice, puteți crea produse complet unice, care vă vor ajuta brandul să iasă în evidență.

Personalizare completă cu yourChoice

O colecție de îmbrăcăminte

Prin intermediul colecției de îmbrăcăminte SOL'S, oferim o gamă cuprinzătoare de textile de înaltă calitate care se îmbină perfect cu cele mai recente tendințe. Asigurându-vă că marca dvs. rămâne vibrantă și relevantă.

De la bumbac de calitate superioară la amestecuri inovatoare, colecția include o gamă extinsă de țesături și culori vibrante care oferă pânza perfectă pentru a prezenta povestea mărcii dvs.

O colecție de îmbrăcăminte

Livrare rapidă

Timpul dumneavoastră contează!

Cererea tot mai mare de livrare rapidă este la fel de importantă pentru noi ca și oferirea unui sortiment larg de produse.

Cu niveluri imbatabile ale stocurilor, ne angajăm să onorăm toate comenzile cât mai rapid și mai sigur posibil. Prin urmare, puteți fi siguri că vă putem livra la timp un cadou personalizat potrivit pentru acele campanii de ultim moment!

Livrare rapidă