Facilitate de imprimare midocean

Depozitul și unitatea de producție din Polonia este, cu o capacitate combinată de aproape 50.000m2, cea mai proeminentă și productivă din Europa. În instalația noastră de tipărire semi-automată și cu aproape 1000 de membri ai echipei midocean, producem peste 5.6 milioane de printuri pe lună, în 17 tehnici de printing diferite. Agilitatea infrastructurii noastre ne permite să îmbunătățim imediat producția, permițându-ne capacitatea un serviciu de imprimare de 24 de ore.

Vrem să vă oferim cadoul personalizat perfect, prin care calitatea și siguranța sunt cele mai importante. Prin urmare, avem un proces extins de control al calității, care are ca rezultat o rată de respingere mai mică de 1%. În timpul procesului nostru de imprimare, garantăm siguranța utilizând cernelurile de imprimare potrivite în instalația noastră. Dați clic aici pentru a descărca Declarația noastră de conformitate cu privire la cernelurile și produsele de îndepărtat a cernelii.


Vă putem oferi cadoul personalizat perfect în cel mai rentabil, rapid și durabil mod.

Tehnicile noastre de printare

Prin actualizarea continuă la cele mai recente tehnici și procese specifice de imprimare din industrie, putem asorta materialele și designul pe care îl căutați! Deoarece avem disponibile 17 tehnici de imprimare diferite, putem asigura întotdeauna cel mai bun rezultat de branding pe material. Mai jos vă împărtășim mai multe detalii despre fiecare dintre tehnicile de imprimare pe care le oferim. Puteți găsi, de asemenea, mai multe informații despre detaliile lucrărilor de artă (cerințe). Pentru mai multe informații sau întrebări, contactați departamentul local de vânzări.