SOLO Group este o rețea de mărci unice al căror scop comun este de a crea îmbrăcăminte și accesorii care să permită clienților să își exprime ò propunere de vânzare unică.

De ce SOLO Group?

Piața textilelor personalizabile trece prin schimbări majore. În timp ce toate sectoarele au nevoi în acest domeniu, aceste nevoi nu sunt neapărat aceleași. Prin intermediul diferitelor sale mărci, SOLO Group oferă o ofertă clară, segmentată și exigentă, care îi permite să răspundă în mod eficient așteptărilor clienților săi.

Mărcile noastre

SOLO Group cuprinde 5 mărci de îmbrăcăminte personalizabilă: SOL'S, RTP Apparel, Atelier Textile Français, NEOBLU și Joy Thaï. Împreună, mărcile noastre oferă clienților noștri un mod hotărât modern, fiabil și de înaltă calitate de a-și transmite mesajul, indiferent de sectorul de activitate și de nevoile lor. Împreună, acestea oferă o multitudine de stiluri și opțiuni, pentru identitate corporativă și îmbrăcăminte promoțională. Expertiza și know-how-ul Grupului SOLO în materie de achiziții, logistică, cunoaștere a afacerilor și a sectorului de servicii sunt de neprețuit pentru toate mărcile sale și, prin urmare, pentru toți clienții săi.

Relații puternice la scară mondială

În urmă cu 30 de ani, exista doar o singură marcă, SOL'S, care funcționa exclusiv în Franța, dar care era renumită pentru relațiile sale puternice cu clienții săi. Astăzi, mărcile SOLO Group operează în peste 60 de țări prin intermediul filialelor din Italia și Spania, precum și printr-o rețea unică de parteneri eficienți și eficace. Toate hainele noastre sunt distribuite exclusiv prin intermediul acestei rețele de revânzători și distribuitori, garantând o reacție excelentă față de clienții finali.

Clienții noștri finali

Fie că este vorba despre un club de fotbal din Barcelona, un hotel din Stockholm, o organizație caritabilă din Franța, un designer din Uzbekistan, o școală din Marea Britanie, un hamam din Marrakech sau un magazin de cadouri din Varșovia, toți folosesc o bază textilă pentru a-și transmite mesajul, designul sau marca. Colecțiile de marcă SOLO Group oferă acestor clienți baza textilă potrivită pentru a se potrivi nevoilor lor în ceea ce privește stilul, confortul, calitatea și disponibilitatea.

Principii fundamentale

Pe lângă cei 200 de angajați, Grupul SOLO colaborează cu o rețea de parteneri de încredere în peste 60 de țări. Toți aceștia împărtășesc principiile fundamentale ale grupului: pasiune, responsabilitate, relații puternice, inovație și receptivitate. Acestea sunt principiile noastre călăuzitoare pe care le aplicăm în fiecare zi, fie că este vorba de aprovizionarea cu materiale, de căutarea de noi furnizori, de recrutarea de noi colegi și de optimizarea metodelor de distribuție, precum și de inițiativele sociale și caritabile pe care le susținem.

Atitudinea SOLO Group

SOLO Group este o companie responsabilă și dedicată, care lucrează în fiecare zi pentru a găsi soluții de reducere a impactului său asupra mediului și pentru a promova sustenabilitatea în cadrul practicilor noastre industriale. Cultura noastră de afaceri se bazează pe valorile noastre. Angajații noștri nu se mulțumesc doar cu simpla împărtășire a acestora, ci le susțin și le extind în fiecare zi.

Suntem conștienți de faptul că principala noastră resursă provine de la pământ, fără de care nu am putea oferi produse de înaltă calitate pentru fiecare dintre mărcile noastre. În acest scop, Grupul SOLO se angajează să își reducă zilnic impactul asupra mediului. Fiecare lucru mic ajută, și nimic nu poate fi niciodată prea mult! Nu pretindem că suntem perfecți în tot ceea ce facem, dar scopul nostru este de a face mici îmbunătățiri în fiecare zi.

Fie că este vorba de birourile noastre, de alegerea furnizorilor, de logistica noastră, de materialele pe care le folosim sau de consumul nostru, ne propunem să reducem impactul asupra mediului ori de câte ori putem, asigurându-ne în același timp că produsele noastre sunt de o calitate excelentă pentru a le prelungi ciclul de viață, luptând astfel împotriva supraconsumului excesiv și distructiv.

Având în vedere acest lucru, în timp ce toată lumea caută, pe bună dreptate, modalități de a evita stocurile excedentare și risipa la sfârșitul sezonului și într-un moment în care mișcarea slow fashion ocupă primele pagini ale ziarelor, modelul nostru de afaceri oferă o alternativă relevantă și liniștitoare: oferirea unor niveluri ridicate de stocuri de produse atemporale pentru ca mărcile, comercianții cu amănuntul și comercianții cu amănuntul online să aibă acces la ele în momentul în care au nevoie.

De asemenea, ne străduim în fiecare zi să îmbunătățim condițiile de muncă la locurile de producție, precum și condițiile de viață în afara domeniului de activitate al companiei noastre.