Marca emblematică a grupului, de unde a început totul. SOL'S oferă o colecție de îmbrăcăminte și accesorii special concepute pentru personalizare și renumite pentru că sunt elegante și la modă. Oferta SOL'S aderă la standarde de calitate exigente și oferă soluții pentru mărcile care caută o modalitate fiabilă și de lungă durată de a-și transmite mesajul. Îmbrăcămintea SOL'S este concepută pentru orice utilizare, orice anotimp și orice formă corporală. SOL'S este un brand incluziv și intergenerațional. Există un stil și o culoare pentru ca fiecare să-și exprime USP-ul.


Descoperiți produsul nostru

 

 

 

 

Ca marcă inovatoare de ultimă generație, RTP Apparel este specializată în producerea de îmbrăcăminte de înaltă calitate, concepută special pentru imprimare digitală. Inovația RTP constă în modul în care își tratează în prealabil produsele, oferind clienților produse gata de imprimare și eliminând etapa de pretratare ca parte a procedurii de procesare a produselor. Acest lucru duce la o mai bună calitate a imprimării în ceea ce privește culorile și detaliile. Toate articolele de îmbrăcăminte oferite de RTP Apparel sunt fabricate din bumbac organic.


Descoperiți produsul nostru

 

 

 

 

Oferind îmbrăcăminte fabricată în atelierul nostru din Épinal, în regiunea Vosges din Franța, ATF răspunde unei cereri foarte puternice a pieței, precum și necesității de a stimula producția și expertiza textilă în Franța. Prin lansarea pe piață a primei mărci de textile personalizabile fabricate în Franța, Grupul SOLO oferă o abordare inovatoare și pune la dispoziția clienților săi o bază textilă care sprijină în mod activ economia franceză și stimulează industria textilă locală din regiunea Vosges din Franța.


Descoperiți produsul nostru

 

 

 

 

Cea mai bună personalizare! Joy Thaï confecționează îmbrăcăminte și accesorii pe comandă pentru clienții săi încă din 1993. Bazându-se pe expertiza sa și pe cunoștințele sale aprofundate în materie de design textil, Joy Thaï nu pune nicio limită în ceea ce privește creativitatea clienților săi. Aprovizionarea și cercetarea sunt punctele forte ale mărcii, ceea ce înseamnă că aceasta poate oferi clienților săi tehnici și materiale inovatoare. În conformitate cu angajamentele grupului SOLO, Joy Thaï se străduiește să reducă impactul asupra mediului prin canale de distribuție scurte (oferta de aprovizionare din Europa), materiale reciclate și un lanț logistic optimizat.


Descoperiți produsul nostru

 

 

 

 

Să spargem codurile vestimentației profesionale, să trăim în timpul nostru și să oferim fiecărui brand libertatea de a se exprima, aceasta este vocația NEOBLU. Ambiția noastră este de a oferi îmbrăcăminte de lucru care este elegantă, confortabilă și elegantă. Ne dorim ca oamenii care poartă haine NEOBLU la locul de muncă să nu mai dorească să se schimbe atunci când nu sunt la serviciu. De aceea, realizăm atât piese atemporale, cât și piese la modă, cu un stil nou, de înaltă calitate și cu detalii și materiale unice. Dintr-o paletă de patruzeci și două de piese, poți să răsucești, să asortezi, să amesteci și să asortezi silueta ta corporatistă după cum crezi de cuviință, o combinație care îți definește stilul. Nu treceți neobservat. Dați viață unicității dumneavoastră. Compuneți-vă propria ținută unică. Cu NEOBLU, creați-vă o siluetă corporatistă semnătură.


Descoperiți produsul nostru