Missio & Visio

Missio Visio
Kokonaisvaltaisin liikelahjojen toimittaja Euroopan markkinoilla. Haluamme olla maailman johtavin liikelahjojen vastuullinen toimittaja. Täysin räätälöitävien ja monipuolisten lahjojen lisäksi haluamme tarjota unohtumattomia kokemuksia asiakkallemme omalla persoonallisella tavalla.Meidän filosofia
Teemme kovasti töitä sen eteen, että voimme olla ykköstoimittaja ja luotettava yhteistyökumppani, joka tarjoaa monipuolisesti tyylikkäitä räätälöityjä iikelahjoja. Lisäksi haluamme auttaa asiakkaitamme kasvattamaan myyntiä tarjoamalla hyvät myynti- ja markkinointityökalut käyttöön.


Paras toimittaja
Parhaan valikoiman, laajan varaston sekä parhaiden hintojen lisäksi haluamme myös, että kaupanteko kanssamme on rentoa ja hauskaa. Helpottaaksemme sitä meillä on omat myyntitiimit, jotka palvelevat asiakkaitamme heidän omalla äidinkielellään. Lisäksi meidän nettikaupan kautta näette tämänhetkisen varastotilanteen, voitte laskea hinnat ja tehdä tilauksen koska tahansa, milloin tahansa 7 päivänä viikossa!

Tyylikkäät painettavat lahjat
Innovatiivinen, inspiroiva ja korkealaatuinen. Nämä ovat asioita, joita asiakkaamme odottavat meiltä. Meiltä saatte liikelahjoja, joiden avulla saat viestisi esille ja brändillesi näkyvyyttä. "More than gifts" -valikoimallamme haluamme tarjota yhdistelmän hauskoja, monikäyttöisiä ja tyylikkäitä liikelahjoja yli 2000 erilaisen tuotteen valikoimasta. Meiltä löytyvät tuotteet sopivat jokaisen budjettiin ja tarkoitukseen!