Sosiaalisäännökset

midocean kuuluu yritysvastuujärjestelmään (amfori BSCI). Eurooppalainen yritysten liitto, Foreign Trade Association (FTA), nykyisin Amfori, perusti järjestelmän vuonna 2003 tarjotakseen yrityksille vastuullisen ja toimivan järjestelmän parantamaan sosiaalisten määräysten noudattamista useiden valtioiden välisissä toimitusketjuissa. Liitto yhdistää yli 2000 eri alan yritystä ympäri maailmaa. Löydät lisätietoja amforin yritysvastuujärjestelmästä täältä: www.amfori.org.

Amfori yritysvastuujärjestelmään kuuluvana yrityksenä meillä on vastuu noudattaa siihen asetettuja arvoja ja toimintaperiaatteita, sekä kunnioittaa ihmisoikeuksia liiketoiminnassamme. Klikkaa tästä nähdäksesi esite sosiaalisäännöksistä


amfori BSCl / SEDEX Smeta 4-Pillar auditointi

Amfori BSCI: n käytännesääntöjen versio 1/2014 tuli voimaan 1.1.2014 ja sen lisäksi kehitettiin uusi kehittämistoiminta, jonka tavoitteena on varmistaa, että sen käytännön merkitys on täysin ymmärretty. Pidämme amfori BSCI: n käytännesääntöjen periaatteita ja arvoja tärkeänä osana liiketoimintaamme. 

Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että kaikki päätoimittajamme käyvät läpi amfori BSCI auditoinnin. Tavoitteenamme on on sisällyttää kasvava joukko toimittajia amfori BSCI monitorointiohjelmaan ja auttaa auditoitujen toimittajien vuosittaista kasvua koko toimitusketjussa. 

Tiedämme, että vastuullinen valmistus vaatii jatkuvaa sitoutumista, eikä sitä voida koskaan pitää itsestäänselvyytenä. Meillä on omistautunut Social Compliance -henkilöstö, jolla on kokemusta sosiaalisesta noudattamisesta ja toimittajien tarkastuksista. Omistautunut henkilöstömme pitää huolta ja valvoo, että sosiaalisäännöksiä noudatetaan. Lisäksi Hongkongin ostokonttorimme työntekijät vierailevat tavarantoimittajien luona kauppiaina ja laatutekijöinä varmistaakseen sääntöjen noudattamisen. Kaikki tuntevat amphi BSCI: n käytännesäännöt ja toimimme yhdessä varmistaaksemme, että se pannaan täytäntöön tarvittaessa.

Lue lisää auditoinnista

Kestävän kehityksen tavoitteet
Klikkaa tästä ladaksesi Social Responsibility Policy
Klikkaa tästä ladaksesi Conflict of Minerals Policy
Klikkaa tästä ladaksesi Modern Slavery Act