Tiedonsiirto FTP- ja API-palveluita käyttämällä


midocean tarjoaa erilaisia ​​palveluita tuotetietojen käyttämiseen omassa verkkokaupassa ja IT-ratkaisuissa.

Erotamme seuraavat palvelut
 • FTP-palvelut: Tarjoamme (xml) tiedostot, jotka sisältävät infoa tuotteista ja niiden varastotilanteista. Voit hakea tietoa FTP-serveriltä ja käyttää sitä omiin ratkaisuihin.
 • API-palvelut: Voit hakea tietoa asiakaskohtaisista tuotehinnoista ym., mutta voit myös luoda tilauksen suoraan midoceanin järjestelmään. API-palveluiden käyttö vaatii teknistä tietotaitoa, mutta se on tehokkaampi erityisesti isoille yritykselle.

Huomioitavaa: Käyttääksesi FTP ja API -palveluita sinun on saatava käyttöikeudet palveluihin. Saat käyttöoikeudet ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme tai täyttämällä yhteystietolomakkeen. Tulet vastaanottamaan pääsykoodin palveluihimme sekä lisäksi ohjeet niiden käyttöön.


FTP-palvelut

Kun olet vastaanottanut tunnukset FTP-palveluun, voit ladata seuraavat tiedot koskien FTP-palvelua:


 • Varastotilanne: XML avulla voit ladata tiedot varastotilanteesta koskien koko tuotevalikoimaa. Tiedot päivitetään tunnin välein.
 • Tuotetiedot: XML avulla voit ladata kaikki tuotetiedot, jotka ovat saatavilla webshopissamme. Nämä tiedot ovat saatavilla usealla eri kielellä: englanti, saksa, espanja, ranska, italia, unkari, hollanti, puola, portugali, romania, venäjä ja ruotsi. Tiedot päivitetään päivittäin.
 • Painatustiedot tavallisille tuotteille ja tekstiileille: Tämän XML-tiedoston avulla voit lähettää järjestelmääsi kaikille midoceanin tuotteille käytettävissä olevat painatusvaihtoehdot: Kaikki painatusalueet, käytettävissä olevat painotekniikat aluetta kohti, max. painatuskoot ja maksimi painovärit. Tiedot päivitetään päivittäin.
 • Tietoja USB-tuotteista ja tarvikkeista: tältä XML-tiedostolta löydät kaikki menestyksekkään USB-kokoelman tuotetiedot. Voit tuoda kaikki nämä tiedot tietokantaan näytettäväksi verkkosivustollasi.
 • USB hinnoittelu: Tämä XML päivitetään viikoittain ja näyttää uusimmat hintatiedot USB-tuotteille. Tällä tavalla pystyt näyttämään asiakkaillesi (kun olet synkronoinut tietokannan tämän tiedoston kanssa) tarkimman ja alhaisimman hinnan USB-tuotteilla.

Huomioithan: että tällä hetkellä midocean tarjoaa nämä tiedostot ainoastaan XML-muodossa. Csv ja excel -tiedostot eivät ole saatavilla.


API-palvelut

Käyttämällä laajennettuja verkkopalveluita voit tehdä seuraavia asioita:


 • Painatushinnasto verkkopalvelussa: Tämä verkkopalvelu palauttaa XML-tiedoston, joka sisältää hinnat per painatustekniikka ja käsittelykustannukset jokaiselle koodille. Saat samat hinnat midoceanin webshopissa tai asiakaspalvelustamme.
 • Hinnasto verkkopalvelussa: Palvelun käyttö auttaa pitämään hinnat ajantasalla. Palvelu palauttaa XML:n, joka sisältää erityisen asiakashinnoittelun tuotekohtaisesti (kaikki alennukset tai ehdot, jotka sinulla on, näkyvät tässä tiedostossa). Näkemäsi hinta on sama kuin mitä voi nähdä midoceanin webshopissa tai asiakaspalvelun tarjoamana.
 • Tilaaminen: Verkkopalvelun avulla voit tehdä tilauksia käyttämättä webshoppia tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Verkkopalvelu vastaanottaa XML-tiedoston, joka sisältää kaikki tilaustiedot. Saat tilausvahvistuksen, josta näet tilausnumeron ja muut tilauksen tiedot, kuten hintatiedot. Voit integroida tämän ominaisuuden ERP-järjestelmääsi tai suoraan verkkosivuillesi; kun asiakas tekee tilauksen, se siirretään suoraan midoceanille.
 • Tilaustiedot: Verkkopalvelu lähettää XML-tiedoston, joka sisältää päivitetyt tiedot kaikista tilauksistasi midoceanin järjestelmässä.
 • Tilauksen lähetyksen seuranta: Verkkopalvelu lähettää XML-tiedoston, joka sisältää päivitetyn lähetystunnuksen tilauksellesi. Näet tiedostosta kuriirin tiedot ja linkin lähetyksen seurantaan.

Huomioitavaa: Käyttääksesi FTP ja API -palveluita sinun on saatava käyttöikeudet palveluihin. Saat käyttöoikeudet ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme tai täyttämällä yhteystietolomakkeen. Voit myös käyttää tätä yhteystietolomaketta, jos sinulla on mitään kysyttävää koskien FTP ja API -palveluita.