Uusintatilaukset

Midoceanilla voit helposti tehdä uusintatilauksen. Näin saat helposti aiemmin tilaamasi tuotteet käymättä läpi koko tilausprosessia uudestaan. Tällä sivulla selitämme, kuinka se toimii ja mitkä ovat vaihtoehdot. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.


Uusintatilauksen voimassaoloaika

Voit luoda uusintatilauksen vain alle 12 kuukautta vanhoista tilauksista. Näin ollen voimme varmistaa, että materiaalit ja tuotantoerät pysyvät samoina kuin edellisessä tilauksessa.

Repeat order printing

Standardi uusintatilaus

Voit luoda standardi uusintatilauksen, kun olet tyytyväinen vanhaan tilaukseesi ja haluat tilata tuotteita lisää. Uusintatilauksessa on oltava sama logo (yksittäisten nimien lisääminen on mahdollista), koko ja tuote. Ainoastaan tuotteen ja painatuksen väri voivat muuttua sekä tilattavien tuotteiden määrä.


Uusintatilaus mallista

Kun haluat tilata fyysisen mallin ennen lopullista tilausta, voit luoda uusintatilauksen mallitilauksesta. Tuotantomme on velvoitettu säilyttämään mallia (30 päivää tuotantopäivästä) ja näin ollen painattaa tilauksen samalla laadulla (logo, alue, koko ym. ovat täysin samat)

Jos sinulla on mitään kysyttävää uusintatilauksista, ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluun. Autamme mielellämme.


Ota yhteyttä