Tuotesäännöstely

Turvallisuus on yksi päävaatimuksistamme. Turvallisuus on subjektiivinen asia ja sen arvioimiseen käytetään useita eri tapoja. Sovellamme tuotteissa EU:n tuotedirektiivejä ja noudatamme asetettuja tuotelainsäädäntöjä. Klikkaa tästä nähdäksesi esite tuotesäännöstelystä

Yleisimmät CE direktiivit ovat: lelut, suojavaatetus (PPE), Medical devices, Low Volt, RoHS and Electromagnetic compatibility (EMC). CE -merkintä on kielletty tuotteille, jotka eivät ole EU-direktiviien mukaisia. EU-direktiivi 1935/2004 suojaa the Food Contact Materials (FCM) ja EU direktiivi 1223/2009 the Cosmetics & personal Care products (C&PC). Direktiivi 1907/2006 huolehtii the Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals (REACH) REACH Euroopan union asettama säännös, jonka tavoitteean on parantaa terveyden- ja ympäristönsuojelua kemikaalien aiheuttamilta vaaroilta. Lisäksi sillä pyritään edistämään kemikaalialan yritysten kilpailukykyä EU:ssa.


Erityisdirektiivien puuttuessa yleisessä tuoteturvallisuusdirektiivissä (GPSD) säädetään yhdenmukaistettujen eurooppalaisten standardien käytöstä, jotka on lueteltu tukevan tuoteturvallisuusdirektiiviä. Olettamuksena vaatimustenmukaisuudesta, samoin kuin CE-merkintädirektiiveissä.

midocean järjestää vaatimustenmukaisuus dokumentin (DOC), jossa selvitetään yrityksen vaatimustenmukaisuus ja vastuullisuus koskien tuotteen turvallisuutta.

Kaikki testiraportit ja vaatimustenmukaisuusdokumentit (DOC) ovat saatavilla webshopissamme. Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoa

Useimmin kysytyt kysymykset

Klikkaa tästä nähdäksesi sosiaalisäännökset