Konsernin ikoninen brändi, josta kaikki alkoi. SOL'S tarjoaa vaatteiden ja asusteiden malliston, joka on suunniteltu erityisesti yksilöintiä varten ja joka tunnetaan tyylikkäistä ja muodikkaista tuotteista. SOL'S-tarjonta noudattaa tiukkoja laatustandardeja ja tarjoaa ratkaisuja tuotemerkeille, jotka etsivät luotettavaa ja kestävää tapaa tuoda viestinsä esille. SOL'S-vaatteet on suunniteltu kaikkiin käyttötarkoituksiin, kaikkiin vuodenaikoihin ja kaikkiin vartalonmuotoihin. SOL'S on osallistava ja sukupolvien välinen tuotemerkki. Jokaiselle löytyy tyyli ja väri, joilla voi ilmaista ainutlaatuisuuttaan.


Tutustu tuotteisiimme

 

 

 

 

RTP Apparel on innovatiivinen tuotemerkki, joka on erikoistunut tuottamaan korkealaatuisia vaatteita, jotka on suunniteltu erityisesti digitaalipainatusta varten. RTP:n innovaatio perustuu tapaan, jolla se esikäsittelee tuotteensa, tarjoaa asiakkaille painovalmiita tuotteita ja poistaa esikäsittelyvaiheen osana tuotteen käsittelyprosessia. Tämä johtaa parempaan tulostuslaatuun värien ja yksityiskohtien osalta. Kaikki RTP Apparelin tarjoamat vaatteet on valmistettu luomupuuvillasta.


Tutustu tuotteisiimme

 

 

 

 

Tarjoamalla Euroopassa tuotettuja vaatteita Épinalissa Ranskan Vogeesissa sijaitsevasta toimipaikastamme ATF vastaa erittäin vahvaan markkinakysyntään ja tarpeeseen lisätä tekstiilituotantoa EU:ssa. Tuomalla markkinoille ensimmäisen Ranskassa valmistetun myynninedistämistekstiilimerkin SOLO Group tarjoaa innovatiivisen lähestymistavan ja tarjoaa asiakkailleen tekstiilipohjan, joka tukee aktiivisesti eurooppalaista tuotantoa ja edistää paikallista tekstiiliteollisuutta.


Tutustu tuotteisiimme

 

 

 

 

Räätälöinnin huippu! Joy Thaï on valmistanut räätälöityjä vaatteita ja asusteita asiakkailleen vuodesta 1993 lähtien. Joy Thaï hyödyntää asiantuntemustaan ja tekstiilisuunnittelun syvällistä tuntemustaan, eikä Joy Thaï aseta rajoja asiakkaidensa luovuudelle. Hankinnat ja tutkimus ovat tuotemerkin vahvuuksia, minkä ansiosta se voi tarjota asiakkailleen innovatiivisia tekniikoita ja materiaaleja. SOLO-ryhmän sitoumusten mukaisesti Joy Thaï pyrkii vähentämään ympäristövaikutuksiaan tarjoamalla lyhyitä jakelukanavia (Euroopan hankintatarjonta), kierrätysmateriaaleja ja optimoitua logistiikkaketjua.


Tutustu tuotteisiimme

 

 

 

 

NEOBLU:n kutsumus on rikkoa työvaatteiden normeja, elää nykyaikana ja antaa jokaiselle tuotemerkille vapaus ilmaista, kuka se on. Tavoitteenamme on tarjota työvaatteita, jotka ovat mukavia ja tyylikkäitä. Haluamme, että ihmiset, jotka käyttävät NEOBLU-vaatteita töissä, haluavat pitää ne yllään kotiin päästyään. Siksi valmistamme sekä ajattomia että trendikkäitä vaatekappaleita, joissa on uusi tyyli, korkea laatu, ainutlaatuisia yksityiskohtia ja erilaisia materiaaleja. Neljänkymmenen kahden kappaleen paletista voit vääntää, sovittaa, sekoittaa ja yhdistellä yrityssiluettisi haluamallasi tavalla yhdistelmäksi, joka on täysin oma yhdistelmäsi ja määrittää oman tyylisi. Älä jää huomaamatta. Herätä ainutlaatuisuutesi henkiin. Kokoa oma ainutlaatuinen asusi. Luo NEOBLU:n avulla yrityksesi tunnusomainen profiili.


Tutustu tuotteisiimme